“Deja Vu” večja kozmetična torba

40,00 

“Deja Vu” set dveh priročnih torbic je popoln dvojček za potovanja ali urejeno makeup mizico, saj lahko vanj preprosto pospravite ves makeup, izdelke za nego obraza, telesa, nohte. Seveda je primeren za shranjevanje vseh ostalih stvari: pisarniških potrebščin, nakita, elektronike ali manjših stvari, ki bi sicer bile vržene v torbico. Naša priljubljena uporaba je tudi v avtu: zloži vanje vse najnujneše pripomočke, kot so vplažilni robčki, parfum, žvečilni gumi ter seveda naš glavnik – in bodi vedno pripravljena!

Torbici se zložita ena v drugo. Večja torba je trda in je primerna kot torba za potovanja, saj zaščiti občutljive kozmetične izdelke pred udarci. Manjša torba je primerna za potovanja z letalom, kjer morajo biti tekočine pakirane v 1l prozorno embalažo, ki se odpira – naša torbica ustreza standardom!

 

Izdelek lahko personalizirate z največ tremi črkami ali simboli. Primer personaliziranega izdelka si lahko ogledate med slikami izdelka. Simboli bodo na izdelek vtisnjeni po vrstnem redu izbire.
Product total
Options total
Grand total
Kategorija:

Opis

Velikost:
Večja trda torba: 20 cm (dolžina) x 11 cm (širina) x 12 cm (višina)

 

Premišljeni material:
Zunanjost: visoko kvalitetno umetno usnje
Notranjost: platno / prozorna TPU platstika

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

"Deja Vu" večja kozmetična torba

Dodaj v košarico