Dobrodošli pri Sabrina Label!

Sabrina Label je znamka, ki združuje eleganco, svežino in minimalizem. Ustanovila jo je blogerka in makeup artistka @manylovesbysabrina, z željo, da ponudi produkte, ki jih sama obožuje in so del njenega vsakdanjega življenja.

Est. 2018

Umetne trepalnice

Vse se je začelo z umetnimi trepalnicami, ki so narejene ročno in iz najbolj kvalitetnih materialov. Povod za razvoj lastne znamke umetnih trepalnic je bilo pomanjkanje kvalitetnih in cenovno ugodnih trepalnic, ki bi zadovoljile tudi najbolj zahtevne uporabnike. Nastale so Sabrina Lashes – brezčasne, za vse starosti in priložnosti.

0

trepalnic

Naši zadovoljni uporabniki so kupili že več kot

Naslednji korak

Scrunchiji in rokovniki

Zgodba se je nadaljevala z modnimi dodatki – La Scrunchiji. Ti so že desetletja stalnica v modnem svetu, v zadnjem letu pa so doživeli pravi preporod in postali eden od najbokj zaželjenih dodatkov. Ne odlikuje jih samo to, da so modni in zares dodajo piko na i vsakemu outfitu, pač pa so izjemno dobri za lase, jih ne uničujejo in zaradi svilnate mehkobe jih lahko uporabjate za vse priložnosti.

Ker si vsaka ženska želi in zasluži biti najboljša “ona”, je nastal rokovnik. Beseda rokovnik mu dela krivico, saj je še veliko več. Je organizator, motivator in dnevnik. V prvem letu smo zalogo razprodali v veliko krajšem času, kot smo pričakovali. Zato se zelo veselimo leta 2022. Rose gold detajli, ki so značilni za našo znamko, pregledna notranjost in enostavne platnice so lastnosti, ki najbolje zaokrožijo našo estetiko.

Razširitev ponudbe

Nakit iz kvalitetnih materialov

Zadnji in najnoveši produkt, ki smo ga dodali v ponudbo je nakit. Minimalističen, eleganten slog, ki se ujema z našo znamko in okusom. Vintage izgled se prepleta z modernimi linijami. Nakit je narejen iz vrhunskih materialov – nerjavečega jekla ali srebra, prevlečenega z 18k zlatom. Nakit je primeren tudi za alergike, ne pušča zelenih ali črnih sledi na koži in bo ob primernem rokovanju ostal z vami leta.

0

karatnim zlatom

Naš nakit je prevlečen z

Naše vrednote

Naš cilj je, da se vam ob odpiranju naših paketov zasvetijo oči in se vam prikrade nasmeh na obraz. Naša misija je iz vas izvabiti najboljšo verzijo. Trendi kosi, ki ostajajo večni. Ne preveč enostavni in ne preveč vpadljivi – ravno takšni, kot jih boš oboževala.

Najkvalitetnejši materiali

Za naše izdelke vedno izbiramo materiale vrhunske kvalitete.

Sledenje trendom

Prizadevamo si, da naša znamka sledi aktualnim modnim smernicam.

Zadovoljstvo strank

Vaše zadovoljstvo je pri nas zmeraj na prvem mestu.