Beauty sponge

  3 Products

  Filtri

   Aktivni filtri

   Življenjska doba trepalnic

    Trak trepalnic

     Gostota trepalnic

      Dolžina trepalnic

       Cena


       Najnižja cena:

       Najvišja cena:

      • 8,00 

       Beauty Sponge v barvi Latte je najbolj popolne oblike za nanos tekoče podlage. Zaradi zaobljenega dela, bo podlaga nanesena enakomerno in brez ostrih linij, drugi, oster del, pa bo dosegel tudi najbolj skrite kotičke okrog nosu in pod očmi. Beauty Sponge je primeren za nanos suhih in mokrih izdelkov. Ob stiku z vodo se Beauty Sponge 2x poveča in zagotovi popoln nanos.

      • Ni na zalogi
       8,00 

       Beauty Sponge v barvi Toffee je najbolj popolne oblike za nanos tekoče podlage. Ta oblika je najboljša za senčenje obraza in kremni konturing. Prav tako je nanos suhega pudra pod očmi izjemno enostaven. Beauty Sponge je primeren za nanos suhih in mokrih izdelkov. Ob stiku z vodo se Beauty Sponge 2x poveča in zagotovi popoln nanos.

      • Ni na zalogi
       8,00 

       Beauty Sponge v barvi Vanilla je najbolj popolne oblike za nanos tekoče podlage. Zaradi zaobljenega dela, bo podlaga nanesena enakomerno in brez ostrih linij, drugi, oster del, pa bo dosegel tudi najbolj skrite kotičke okrog nosu in pod očmi. Beauty Sponge je primeren za nanos suhih in mokrih izdelkov. Ob stiku z vodo se Beauty Sponge 2x poveča in zagotovi popoln nanos.