42 Products

 • 8,00 

  Alina trepalnice so izjemno bogat model iz linije 3D Human Hair trepalnic in so primerne za bolj močne, glamurozne makeupe in večje oči. So pravi luksuz na očeh in z njimi boste zagotovo izstopale. Hkrati so zaradi naravnih dlačic prijetne za uporabo, ne otežijo oči in so primerne tudi za začetnike.

   

 • 8,00 

  Aurora so 3D Human Hair trepalnice iz naravnih dlačic, ki dajejo popoln, naraven videz, izjemno lep tri dimenzionalen efekt na očeh ter se odlikujejo po enostavnem nanosu. So lahke in primerne tudi za začetnike. Model Aurora je med bolj dramatičnimi modeli, primernimi za večje in normalne oči.

 • Ni na zalogi
  22,00 

  BABY DRAMA so krajše različice naših priljubljenih Midnight Drama trepalnic. Primerne tudi za manjše oči, odlično pa izgledajo na vseh očeh, ko bi radi dosegli podalšan mačji videz. So izjemno goste in 3D trepalnice.

 • 8,00 

  Beyoutiful 3D Human Hait trepke so narejene iz naravnih dlačic, izjemno lahke in preproste za uporabo. So daljše in poskrbijo za odprt pogled, hkrati pa niso pregoste, kar ohranja svež videz in so nosiljive tudi za dnevne makeupe.

   

 • Ni na zalogi
  15,00 

   

  BFF trepalnice so naravnejšega videza in srednje dolžine, zato so primerne tako za manjše, kot večje oči. Naraven videz je primeren za dnevne dogodke ali nežnejše videze za večerni izhod. Podaljšani zunanji kotički dajejo videz mačjih oči in jih še posebej lepo podaljšajo. Primerne so za dolgotrajno uporabo in imajo izjemen 3D efekt.

   

 • 8,00 

  Cloe trepalnice so del linije 3d Human Hair trepalnic iz naravnih dlačic, ki so izjemno lahke in preproste za namestitev. Imajo lep 3D efekt in so med nežnejšimi modeli, niso zelo goste in so zato izjemno dobra izbira tudi za manjše oči.

   

   

 • Ni na zalogi
  12,00 

  DUO Quick Set Strip Lash Adhesive v prozorni barvi je izjemno priljubljeno lepilo, ki ga odlikujejo enostaven nanos in formula, ki se hitro suši, zato je primeren za uporabo z vsemi oblikami umetnih trepalnic. Lepilo zdrži ves dan in ne draži oči. Uporabljajo ga makeup artisti po celem svetu.

 • 12,00 

  Duo Brush On Lash Adhesive v prozorni barvi je lepilo z izjemno natančnostjo in je primerno za lepljenje vseh tipov umetnih trepalnic, okrasnih kamenčkov in drugih dodatkov na oči in obraz. Odlikujejo ga enostaven nanos in hitro sušenje.

 • 12,00 

  DUO Quick Set Strip Lash Adhesive v temni barvi je izjemno priljubljeno lepilo, ki ga odlikujejo enostaven nanos in formula, ki se hitro suši, zato je primeren za uporabo z vsemi oblikami umetnih trepalnic. Lepilo zdrži ves dan in ne draži oči. Uporabljajo ga makeup artisti po celem svetu.

 • 8,00 

  Forever 3D Human Hair trepalnice so med nežnejšimi modeli te kolekcije in so zelo lahke ter imajo čudovit 3D učinek. Primerne so za vse velikosti in oblike oči.

   

 • Ni na zalogi
  15,00 

  Heart of Gold trepalnice so najmanjše in najredkejše trepalnice v naši kolekciji mink trepalnic. So odlična izbira za izjemno nežne looke ter za manjše oči. Trepalnice so lahke in primerne za vsakodnevno nošenje. Uporabite jih z ali brez eyelinerja, za različne videze.

   

 • Ni na zalogi
  15,00 

  Hello Gorgeous so odlične trepalnice za dnevni look, ki ga lahko zapelješ v večernega. Oči lepo poudarijo in zaradi srednje dolžine so primerne za večino oblik in veliksoti oči.

   

 • 8,00 

  Honey trepalnice iz linije 3D Human Hair trepalnic so iz naravnih dlačic, ne obtežijo vek in zaradi svoje oblike poudarijo mačji videz ter podaljšajo oči. Odlična izbira za posebne priložnosti, poroke in praznovanja.

 • Ni na zalogi
  15,00 

  Kind of Magic trepalnice so ene od najbolj priljubljenih modelov. So srednje dolge in goste ter zaradi posebne oblikovanosti, kjer se prepletajo krajši in daljši čopki trepalnic odprejo oči, jih optično povečajo in poudarijo.

   

 • 8,00 

  Lashpolitan trepalnice so izjemno goste, a ne predolge, zato lepo imitirajo videz podlajšanih trepalnic. Primerne so za vse velikosti oči, če želite doseči volumen in glamurozen izgled. Narejeno so iz naravnih Human Hair dlačic in z čudovitim 3D efektom.

 • Ni na zalogi
  22,00 

   Like a Lady so univerzalne trepalnice z efektom mačjih oči, ravno prav goste in dolge, da izgledajo lepo na večini oblik in velikosti. So nežnejša verzija našega priljubljenega modela Midnight Drama, saj so malenkost bolj redke in manj dramatične.