“Deja Vu” set torbic in glavnika

(1 mnenje stranke)

80,00 

“Deja Vu” set dveh priročnih torbic in glavnika v priročnem eutiu je popoln trojček za potovanja ali urejeno makeup mizico, saj lahko vanj preprosto pospravite ves makeup, izdelke za nego obraza, telesa, nohte. Seveda je primeren za shranjevanje vseh ostalih stvari: pisarniških potrebščin, nakita, elektronike ali manjših stvari, ki bi sicer bile vržene v torbico. Naša priljubljena uporaba je tudi v avtu: zloži vanje vse najnujneše pripomočke, kot so vplažilni robčki, parfum, žvečilni gumi ter seveda naš glavnik – in bodi vedno pripravljena!

Torbici se zložita ena v drugo. Večja torba je trda in je primerna kot torba za potovanja, saj zaščiti občutljive kozmetične izdelke pred udarci. Manjša torba je primerna za potovanja z letalom, kjer morajo biti tekočine pakirane v 1l prozorno embalažo, ki se odpira – naša torbica ustreza standardom!

Glavnik je dizajniran z mislijo na minimalistično eleganco in s premišljeno embalažo, ki ohranja glavnik čist, pospravljen in lep. Odličen je za vse tipe las, za fru fru in hitre popravke na poti.

 

Set lahko personalizirate z največ tremi črkami ali simboli. Primer personaliziranega seta si lahko ogledate med slikami izdelka. Simboli bodo na set vtisnjeni po vrstnem redu izbire. Manjša kozmetična torbica ni del personalizacije.
Product total
Options total
Grand total
Kategorija:

Opis

Velikost:
Večja trda torba: 20 cm (dolžina) x 11 cm (širina) x 12 cm (višina)
Manjša torba: 19 cm (dolžina) x 9 cm (širina) x 7 cm (višina)
Glavnik: 18 cm x 3,5 cm x 0,4cm

 

Premišljeni material:
Zunanjost: visoko kvalitetno umetno usnje
Notranjost: platno / prozorna TPU platstika
Etui za torbico: visoko kvalitetno umetno usnje

 

1 mnenje za “Deja Vu” set torbic in glavnika

  1. ana h. (preverjena stranka)

    ko sem dobila kompletek sem imela samo tisti wauuu moment, ko sem ga odprla..zelo lepa nezna nude-beige barva, vse deluje zelo kvalitetno narejeno in ima luksuzni pridih, vglavnem top izdelki..priporocam nakup, odlicno tudi za darilo😍

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

"Deja Vu" set torbic in glavnika

Dodaj v košarico