“Deja Vu” kozmetični torbici

(1 mnenje stranke)

70,00 

“Deja Vu” set dveh priročnih torbic je popoln dvojček za potovanja ali urejeno makeup mizico, saj lahko vanj preprosto pospravite ves makeup, izdelke za nego obraza, telesa, nohte. Seveda je primeren za shranjevanje vseh ostalih stvari: pisarniških potrebščin, nakita, elektronike ali manjših stvari, ki bi sicer bile vržene v torbico. Naša priljubljena uporaba je tudi v avtu: zloži vanje vse najnujneše pripomočke, kot so vplažilni robčki, parfum, žvečilni gumi ter seveda naš glavnik – in bodi vedno pripravljena!

Torbici se zložita ena v drugo. Večja torba je trda in je primerna kot torba za potovanja, saj zaščiti občutljive kozmetične izdelke pred udarci. Manjša torba je primerna za potovanja z letalom, kjer morajo biti tekočine pakirane v 1l prozorno embalažo, ki se odpira – naša torbica ustreza standardom!

 

Set lahko personalizirate z največ tremi črkami ali simboli. Primer personaliziranega seta si lahko ogledate med slikami izdelka. Simboli bodo na set vtisnjeni po vrstnem redu izbire. Manjša kozmetična torbica ni del personalizacije.
Product total
Options total
Grand total
Kategorija:

Opis

Velikost:
Večja trda torba: 20 cm (dolžina) x 11 cm (širina) x 12 cm (višina)
Manjša torba: 19 cm (dolžina) x 9 cm (širina) x 7 cm (višina)

 

Premišljeni material:
Zunanjost: visoko kvalitetno umetno usnje
Notranjost: platno / prozorna TPU platstika

 

1 mnenje za “Deja Vu” kozmetični torbici

  1. Natalija P. (preverjena stranka)

    Super torbici! Natanko taki, kot sem iskala. Večja je super kompaktna in stabilna. Upam, da bo kdaj natanko taka in večjih dimenzij ❤️ 🔝

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

"Deja Vu" kozmetični torbici

Dodaj v košarico