Basic Collection

  8 Products

  Filtri
  • 12,00 

   DUO Quick Set Strip Lash Adhesive v prozorni barvi je izjemno priljubljeno lepilo, ki ga odlikujejo enostaven nanos in formula, ki se hitro suši, zato je primeren za uporabo z vsemi oblikami umetnih trepalnic. Lepilo zdrži ves dan in ne draži oči. Uporabljajo ga makeup artisti po celem svetu.

  • Ni na zalogi
   12,00 

   Duo Brush On Lash Adhesive v prozorni barvi je lepilo z izjemno natančnostjo in je primerno za lepljenje vseh tipov umetnih trepalnic, okrasnih kamenčkov in drugih dodatkov na oči in obraz. Odlikujejo ga enostaven nanos in hitro sušenje.

  • 12,00 

   DUO Quick Set Strip Lash Adhesive v temni barvi je izjemno priljubljeno lepilo, ki ga odlikujejo enostaven nanos in formula, ki se hitro suši, zato je primeren za uporabo z vsemi oblikami umetnih trepalnic. Lepilo zdrži ves dan in ne draži oči. Uporabljajo ga makeup artisti po celem svetu.

  • Ni na zalogi
   6,00 

   Liv trepalnice iz naravnih Human Hair dlačic so najbolj univerzalne trepalnice, saj zares pristajajo vsem velikostim in oblikam oči. So kratke, a goste in dodajo očem globino. Namenjene so 1- 3 uporabam.

    

  • 6,00 

   Pearl trepalnice so narajene iz Human Hair dlačic, zato so izjemno lahke in preproste za uporabo. So najdaljše od modelov iz te kolekcije in primerne za večje oči.

    

  • Ni na zalogi
   6,00 

   Rose trepalnice so narejene iz naravnih Human Hair dlačic in so zato izjemno lahke in enostavne za nanos. Trepalnice imajo krajše in daljše dlačice, ki se izmenjujejo in na očeh izgledajo izjemno naravne. Namenjene 1 – 3 uporabam.

    

  • Ni na zalogi
   6,00 

   Najboljši način za nanos umetnih trepalnic. Če si začetnica ali pro makeup artistka – ta posebno oblikovana pinceta omogoča natančen nanos in enostavno uporabo z vsemi velikostmi trepalnic. Nanašalec lahko kupiš tudi v setu s tvojimi najljubšimi trepalnicami. Preveri ponudbo!

    

  • Ni na zalogi
   6,00 

   Skye trepalnice so narejene iz human hair naravnih dlačic in so nežne, lahke in preproste za uporabo. Primerne tako za začetnike, kot PRO makeup artiste.