3D Human Hair Collection

  14 Products

  Filtri
  • 8,00 

   Alina trepalnice so izjemno bogat model iz linije 3D Human Hair trepalnic in so primerne za bolj močne, glamurozne makeupe in večje oči. So pravi luksuz na očeh in z njimi boste zagotovo izstopale. Hkrati so zaradi naravnih dlačic prijetne za uporabo, ne otežijo oči in so primerne tudi za začetnike.

    

  • Ni na zalogi
   8,00 

   Aurora so 3D Human Hair trepalnice iz naravnih dlačic, ki dajejo popoln, naraven videz, izjemno lep tri dimenzionalen efekt na očeh ter se odlikujejo po enostavnem nanosu. So lahke in primerne tudi za začetnike. Model Aurora je med bolj dramatičnimi modeli, primernimi za večje in normalne oči.

  • 8,00 

   Beyoutiful 3D Human Hait trepke so narejene iz naravnih dlačic, izjemno lahke in preproste za uporabo. So daljše in poskrbijo za odprt pogled, hkrati pa niso pregoste, kar ohranja svež videz in so nosiljive tudi za dnevne makeupe.

    

  • 8,00 

   Cloe trepalnice so del linije 3d Human Hair trepalnic iz naravnih dlačic, ki so izjemno lahke in preproste za namestitev. Imajo lep 3D efekt in so med nežnejšimi modeli, niso zelo goste in so zato izjemno dobra izbira tudi za manjše oči.

    

    

  • 12,00 

   DUO Quick Set Strip Lash Adhesive v prozorni barvi je izjemno priljubljeno lepilo, ki ga odlikujejo enostaven nanos in formula, ki se hitro suši, zato je primeren za uporabo z vsemi oblikami umetnih trepalnic. Lepilo zdrži ves dan in ne draži oči. Uporabljajo ga makeup artisti po celem svetu.

  • Ni na zalogi
   12,00 

   Duo Brush On Lash Adhesive v prozorni barvi je lepilo z izjemno natančnostjo in je primerno za lepljenje vseh tipov umetnih trepalnic, okrasnih kamenčkov in drugih dodatkov na oči in obraz. Odlikujejo ga enostaven nanos in hitro sušenje.

  • 12,00 

   DUO Quick Set Strip Lash Adhesive v temni barvi je izjemno priljubljeno lepilo, ki ga odlikujejo enostaven nanos in formula, ki se hitro suši, zato je primeren za uporabo z vsemi oblikami umetnih trepalnic. Lepilo zdrži ves dan in ne draži oči. Uporabljajo ga makeup artisti po celem svetu.

  • 8,00 

   Forever 3D Human Hair trepalnice so med nežnejšimi modeli te kolekcije in so zelo lahke ter imajo čudovit 3D učinek. Primerne so za vse velikosti in oblike oči.

    

  • 8,00 

   Honey trepalnice iz linije 3D Human Hair trepalnic so iz naravnih dlačic, ne obtežijo vek in zaradi svoje oblike poudarijo mačji videz ter podaljšajo oči. Odlična izbira za posebne priložnosti, poroke in praznovanja.

  • Ni na zalogi
   8,00 

   Lashpolitan trepalnice so izjemno goste, a ne predolge, zato lepo imitirajo videz podlajšanih trepalnic. Primerne so za vse velikosti oči, če želite doseči volumen in glamurozen izgled. Narejeno so iz naravnih Human Hair dlačic in z čudovitim 3D efektom.

  • 8,00 

   Serenade trepalnice so narejena iz naravnih Human Hair dlačic in imajo čudovit 3D efekt, zaradi katerega na očeh zgledajo naravno in so izjemno lahke. So med nežnejšimi modeli iz te linije, zato so primerne za dnevne ali nežnejše makeupe, ko želite dodati piko na i.

  • 8,00 

   XOXO trepalnice iz linije 3D Human Hair trepalnic so izjemno tri dimenzonalne in imitirajo naravne dlačice. So dolge, srednje goste in poskrbijo za odprt pogled ter optično povečajo oči. So lahke in enostavne za nanos.

    

  • 33,00 

   Artist set vsebuje 5 modelov 3D Hair trepalnic in je popoln komplet za vse makeup navdušence in redne uporabnike trepalnic. Vsake trepalnice se lahko uporabijo več kot 5x in so izjemno lahke na očeh.

   Set vsebuje modele:
   – Lashpolitan
   – Aurora
   – Forever
   – Be-you-tiful
   – XOXO

    

  • Ni na zalogi
   6,00 

   Najboljši način za nanos umetnih trepalnic. Če si začetnica ali pro makeup artistka – ta posebno oblikovana pinceta omogoča natančen nanos in enostavno uporabo z vsemi velikostmi trepalnic. Nanašalec lahko kupiš tudi v setu s tvojimi najljubšimi trepalnicami. Preveri ponudbo!