Spletni tečaj ličenja “Most Wanted”

(3 mnenja strank)

99,00 

Spletni tečaj “Most Wanted” vključuje:

 • 3 vodeni makeup tečaji
 • teorija ličenja
 • seznam izdelkov
 • certifikat

Več informacij dobiš v spodnjem opisu!

Kategorija:

Opis

Zate imam nekaj novega!

Si željna novega znanja in uživaš v ličenju? Si pripravljena vložiti nekaj ur svojega časa in v zameno dobiti znanje za vse življenje? Potem se mi pridruži na najbolj poučni spletni izkušnji do sedaj.

0

ur

Zate sem pripravila več kot 5 ur visokoločljivostne video vsebine.

Si profesionalka ali popolna začetnica?

Spletni tečaj za vse!

Trije najbolj popularni makeupi so zdaj na voljo iz udobja tvoje dnevne sobe. Ne glede na to, ali si popolna začetnica, ali profesionalna makeup artistka – tečaji so prilagojeni vsakemu predznanju. Preplet podrobnega prikaza tehnik in mojih lastnih izkušenj, ki sem jih nabrala skozi leta dela s strankami, ti bodo dala odlično osnovo za nadgraditev tvojega trenutnega znanja.

Te zanima kako ustvariti najbolj čudovit cut crease? Imaš težave z nanašanjem bleščic in pigmentov? Ali pa te preprosto zanima, kako ustvariti preprost in nežen makeup? Vse to bomo obdelale v treh videjih.

0

makeupi

V spletnem tečaju so trije najpopularnejši makeupi po mnenju mojih strank!

3 najbolj priljubljene makeup tehnike

Kaj se bom naučila?

Večerni makeup s pigmenti

Ta makeup je eden od najbolj popularnih makeupov za posebne priložnosti, večerne dogodke, maturantske plese in praznovanja. Naučile se bomo ustvariti temneje zasenčene oči, kako pravilno nanesti pigmente ter močnejše umetne trepalnice. Prikazala bom tehniko kremnega senčenja obraza in močnejšega konturiranja. Prihajajoči hladnejši meseci kar kličejo po tem stilu ličenja! Seveda lahko barve in izdelke zamenjaš za svoje, če pa bi želela popolnoma poustvariti makeup look, boš prejela tudi seznam izdelkov.

Rose gold makeup

Največ krat slišana prošnja strank je: “Prosim, ne naliči me premočno. Želim samo nežnejši makeup, ki bo poudaril moje oči.” Rečeno, storjeno! S to tehniko ličenja in čudovitimi rose gold odtenki, bo zasijala prav vsaka. V tem videu bomo osvojile tehnike nežnejšega ličenja obraza in oči, ki pa bodo kljub vsemu ostale poudarjene, le v nežnejših tonih. To je odlična tehnika za dnevna praznovanja, poroke, maturantske plese in nasploh za vse, ki se vidijo v nežnejših lookih. Seveda boste tudi tokrat prejele seznam izdelkov za popolno poustvaritev tega makeupa.

Cut crease makeup

Cut crease je naprednejša tehnika, kar pa ne pomeni, da je ne more osvojiti vsak! Prednost spletnega tečaja je, da si lahko videje ogledaš večkrat in tako zares izpiliš tehnike. Pri tem makeupu se bomo naučile kako doseči popoln cut crease in vse trike, ki ti pri tem pomagajo. Ta makeup je resnično poseben in primeren za vse svečane priložnosti. Obdelali bomo še kako do zdrave in sijoče podlage, ob vsem tem pa te seveda čaka tudi seznam uporabljenih izdelkov.

Zaključek tečaja

Poustvari vse tri looke in pridobi Sabrina Label certifikat!

Ob zaključenem tečaju prejmeš tudi cerfitikat, ki ti služi kot referenca za tvojo poslovno pot, ali pa preprosto za tvojo osebno zbirko. Seveda sem ti ves čas na poti izobraževanja na voljo za dodatna vprašanja in podporo.

Veselim se našega spletnega druženja in učenja!

0

ur

Približno 10 ur lastnega vloženega časa za optimalno učenje tehnik.

3 mnenja za Spletni tečaj ličenja “Most Wanted”

 1. Urška Š. (preverjena stranka)

  Najboljši online tečaj. Meni je zelo pripomogel pri ustvarjanju novih makeup lookov. ❤️

 2. Larisa M. (preverjena stranka)

  Super tečaj za začetnike kot tudi tiste ki so se z make upom že spoznali. Odlična, razumljiva razlaga in tudi prikaz ustvarjanja. Vsi trije looki med sabo so dovolj različni in zahtevajo različno znanje in tehnike pa vendar se med seboj dopolnjujejo. Uglavnem, vrhunsko! Hvala Sabrina za predano znanje❤️

 3. Nina M. (preverjena stranka)

  Super online tečaj za začetnike. Velika prednost, da lahko večkrat pogledaš video in tako sproti vadiš tehniko. 🥰❤️

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Spletni tečaj ličenja "Most Wanted"

Dodaj v košarico