Seamless Collection

  6 Products

  Filtri
  Zaključi
  • Ni na zalogi
   12,00 

   DUO Quick Set Strip Lash Adhesive v prozorni barvi je izjemno priljubljeno lepilo, ki ga odlikujejo enostaven nanos in formula, ki se hitro suši, zato je primeren za uporabo z vsemi oblikami umetnih trepalnic. Lepilo zdrži ves dan in ne draži oči. Uporabljajo ga makeup artisti po celem svetu.

  • 12,00 

   Duo Brush On Lash Adhesive v prozorni barvi je lepilo z izjemno natančnostjo in je primerno za lepljenje vseh tipov umetnih trepalnic, okrasnih kamenčkov in drugih dodatkov na oči in obraz. Odlikujejo ga enostaven nanos in hitro sušenje.

  • 12,00 

   DUO Quick Set Strip Lash Adhesive v temni barvi je izjemno priljubljeno lepilo, ki ga odlikujejo enostaven nanos in formula, ki se hitro suši, zato je primeren za uporabo z vsemi oblikami umetnih trepalnic. Lepilo zdrži ves dan in ne draži oči. Uporabljajo ga makeup artisti po celem svetu.

  • Ni na zalogi
   22,00 

   On My Mind je model s silikonskim trakom, kar pomeni, da so odlične tudi za nošenje brez eyelinerja. So kratke in goste, zato so odlična izbira za manjše oči, ko vseeno želite dodane črnine. Zaradi svoje oblike oči podlajšajo in povečajo.

    

  • Ni na zalogi
   22,00 

   Take His Heart so trepalnice s silikonskim trakcem, zato so primerne tudi za nošenje brez eyelinerja. So goste, dolge in izjemno 3D. Kljub svoji gostoti ravno zato izgledajo naravno in se podajo različnim oblikam in velikostim oči.

    

  • Ni na zalogi
   6,00 

   Najboljši način za nanos umetnih trepalnic. Če si začetnica ali pro makeup artistka – ta posebno oblikovana pinceta omogoča natančen nanos in enostavno uporabo z vsemi velikostmi trepalnic. Nanašalec lahko kupiš tudi v setu s tvojimi najljubšimi trepalnicami. Preveri ponudbo!