19 Products

Filtri
Zaključi
 • Ni na zalogi
  22,00 

  BABY DRAMA so krajše različice naših priljubljenih Midnight Drama trepalnic. Primerne tudi za manjše oči, odlično pa izgledajo na vseh očeh, ko bi radi dosegli podalšan mačji videz. So izjemno goste in 3D trepalnice.

 • Ni na zalogi
  15,00 

   

  BFF trepalnice so naravnejšega videza in srednje dolžine, zato so primerne tako za manjše, kot večje oči. Naraven videz je primeren za dnevne dogodke ali nežnejše videze za večerni izhod. Podaljšani zunanji kotički dajejo videz mačjih oči in jih še posebej lepo podaljšajo. Primerne so za dolgotrajno uporabo in imajo izjemen 3D efekt.

   

 • Ni na zalogi
  12,00 

  DUO Quick Set Strip Lash Adhesive v prozorni barvi je izjemno priljubljeno lepilo, ki ga odlikujejo enostaven nanos in formula, ki se hitro suši, zato je primeren za uporabo z vsemi oblikami umetnih trepalnic. Lepilo zdrži ves dan in ne draži oči. Uporabljajo ga makeup artisti po celem svetu.

 • 12,00 

  Duo Brush On Lash Adhesive v prozorni barvi je lepilo z izjemno natančnostjo in je primerno za lepljenje vseh tipov umetnih trepalnic, okrasnih kamenčkov in drugih dodatkov na oči in obraz. Odlikujejo ga enostaven nanos in hitro sušenje.

 • 12,00 

  DUO Quick Set Strip Lash Adhesive v temni barvi je izjemno priljubljeno lepilo, ki ga odlikujejo enostaven nanos in formula, ki se hitro suši, zato je primeren za uporabo z vsemi oblikami umetnih trepalnic. Lepilo zdrži ves dan in ne draži oči. Uporabljajo ga makeup artisti po celem svetu.

 • Ni na zalogi
  15,00 

  Heart of Gold trepalnice so najmanjše in najredkejše trepalnice v naši kolekciji mink trepalnic. So odlična izbira za izjemno nežne looke ter za manjše oči. Trepalnice so lahke in primerne za vsakodnevno nošenje. Uporabite jih z ali brez eyelinerja, za različne videze.

   

 • Ni na zalogi
  15,00 

  Hello Gorgeous so odlične trepalnice za dnevni look, ki ga lahko zapelješ v večernega. Oči lepo poudarijo in zaradi srednje dolžine so primerne za večino oblik in veliksoti oči.

   

 • Ni na zalogi
  15,00 

  Kind of Magic trepalnice so ene od najbolj priljubljenih modelov. So srednje dolge in goste ter zaradi posebne oblikovanosti, kjer se prepletajo krajši in daljši čopki trepalnic odprejo oči, jih optično povečajo in poudarijo.

   

 • Ni na zalogi
  22,00 

   Like a Lady so univerzalne trepalnice z efektom mačjih oči, ravno prav goste in dolge, da izgledajo lepo na večini oblik in velikosti. So nežnejša verzija našega priljubljenega modela Midnight Drama, saj so malenkost bolj redke in manj dramatične.

 • Ni na zalogi
  15,00 

  Little Black Lashes so prve trepalnice, ki smo jih ustvarili za našo linijo in to z dobrim razlogom: so izjemno 3D, dolge, goste. Izmenjujejo se šopki dalših in kratkih trepalnic, za dramatičen videz velikih oči. So izjemno priljubljene med makeup atisti za dodatno dramo na očeh in večerne looke. Še posebej jih priporočamo za posebne priložnosti: maturantski ples, obletnice, praznovanja.

   

 • Ni na zalogi
  15,00 

  Midnight Drama so ene od najbolj dramatičnih trepalnic in zares dodajo dramo vsakemu makeupu. So dolge, goste in odlična izbira za posebne priložnosti. Priporočamo jih za normalno do večjo  velikost oči.

   

 • Ni na zalogi
  15,00 

   

  Oh So Pretty trepalnice so krajše in zato primerne tudi za manjše oči. So ene od najbolj priljubljenih, zaj zaradi čudovite razporeditve po čopkih ne skrijejo vek in se lepo podajo z glamuroznimi makeupi za posebne priložnosti, kot tudi naravnejšimi odtenki na očeh. Lahko jih celo razrežete na dele in uporabite kot individualne trepalnice.

   

 • Ni na zalogi
  22,00 

  On My Mind je model s silikonskim trakom, kar pomeni, da so odlične tudi za nošenje brez eyelinerja. So kratke in goste, zato so odlična izbira za manjše oči, ko vseeno želite dodane črnine. Zaradi svoje oblike oči podlajšajo in povečajo.

   

 • Ni na zalogi
  22,00 

  Take His Heart so trepalnice s silikonskim trakcem, zato so primerne tudi za nošenje brez eyelinerja. So goste, dolge in izjemno 3D. Kljub svoji gostoti ravno zato izgledajo naravno in se podajo različnim oblikam in velikostim oči.

   

 • Ni na zalogi
  22,00 

  Timeless Beauty so ravno to – brezčasne. So nežnejše, a vseeno dovolj močne, da poudarijo oči na najlepši možni način. Primerne so tudi za začetnike, saj so izjemno enostavne za nanos in izgledajo lepo na manjših ali večjih očeh.

   

 • Izberi 3 pare MINK trepalnic po želji in zasij v treh različnih lookih. Poleg tega pa še malenkost prihrani. Vsake trepalnice lažko uporabiš tudi do 50-krat, tako da bo zaloga trepalnic trajala kar nekaj časa.

  Kakšno kombinacijo boš izbrala?